Jag luktar häst och lamm

På förmiddagen red vi ut båda hästarna. Batseeba var PIGG men lyssnade ändo bra på mig. På eftermiddagen gick vi en promenad med hästarna.

WP_20150321_029

Dessutom har jag städat stallet, krattat gården från allt löst hö och matat två 3 dagar gamla lamm med några timmars mellanrum.

WP_20150321_072 WP_20150321_084 WP_20150321_088

Tyvärr är deras fårmamma så trött så hon inte orkar ta hand om dem, så vi får hjälpa dem att hållas i liv genom att mata dem med nappflaska. Det föddes 5 lamm, men 3 av dem dog genast efter födseln. Samuel (den vita) lärde sig att gå först idag. De flesta lamm börjar gå ganska snabbt efter födseln. De är nog de minsta lammen vi någonsin haft och det är ett under att de fortfarande lever med tanke på hur svaga de var när de föddes, men idag har de piggnat upp rejält.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>