Hockey wives

Har någon kollat serien hockey wives någongång? Det är lite som the real housewives serierna, fast det handlar om fruar till ishockeyspelare. Fick tipset om serien av en av mina kompisar och kollade genom den.

I ett av avsnitten har de en babyshower för en av fruarna. De har olika tävlingar, varav en är att hon och en annan kvinna skall tävla i vem som kan klä varsin docka med en blöja, samtidigt som de håller fast ögonen. Det mest skrämmande var inte att kvinnan som är gravid och vars babyshower de firar, klär blöjan på dockans huvud, utan det mest skrämmande var själva dockorna. Kolla in dem! Hur skrämmande är inte de.

dewulf2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>