Hoppning, dressyr, hoppning, dressyr

Haloj kära bloggreaders, förlåt för urusel upsate den här veckan. Nu blir de ändring på det, i alla fall i några dagar.

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så har jag en längre tid varit redo att lägga ner med ridningen helt. Men nu har det vänt igen. Känner mig så taggad att åka till stallet och sätta ner massor med timmar på borstning, tvärttning och trimmning av båda hästarna. Vad passar då bättre än att bestämma sig ”i lördag åker jag till stallet och sätter igång” och sedan vakna upp idag på lördag morgon med ett hemskt halsont och näsan täppt.

Pust. Precis min tur. No, det finns en orsak till allting. Kanske det är bra att vänta åtminstone en dag till så motivationen får väca ännu mer. Men i brist på bröd så äter vi limpa, som min mormor brukar säga. När man inte kan åka till stallet på riktigt, så kan man i alla fall ladda upp bloggen med inlägg om hästar. Lämna gärna en kommentar om det är något speciellt ni vill att jag skall skriva om.

Vill även passa på att ge en shoutout till Nellie Berntsson (nellieberntsson.spotlife.se). Hon lever för tillfället de flesta unga hästtjejers dröm. Grymt att vara 15 år gammal och vara så mogen i sin tankevärld. Lycka till på tävlingarna Nellie.

WP_20150413_005

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>