God morgon

Vaknade upp till en solig tisdagsmorgon. Tänk att om 3 veckor börjar semestern, skönt. På vintern när det var mörkt ute när väckarklockan ringde så tänkte man ”men snart blir det vår och sommar och det blir soligare ute, då är det lättare att stiga upp”. Fast egentligen är det svårare att stiga upp nu känns det som, dör man vill bara ligga kvar och vakna i lugn och ro, äta morgonmål och kolla morgontv och sen gå ut och fixa på gården. Men samtidigt så är jag otroligt tacksam över allt jag har, att jag har ett av de bästa jobben att gå till och de bästa jobbkamraterna där. Dessutom får jag också studera just det jag vill.

Hur som helst så sitter jag nu här med morgonmål och morgontv, men istället för att gå ut och fixa på gården så åker jag till jobbet. Ha en bra dag!

IMG_20150607_123637

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>