Host

Jag ligger hemma i sängen och kollar på Svensson Svensson. Blev hemskickad från jobbet idag eftersom jag har feber och världens halsont. Urgh.

Jag hade även min utvärdering av praktik idag, det gick bra. Lite tråkigt att praktiken redan är slut med tanke på att jag lärt mig mycket även under den här korta tiden, men som tur gjorde jag praktiken på min arbetsplats så jag har fördelen att jag kan ställa frågor till min cheg angående chefyrket i fortsättningen också. Usch vad flummigt det här nu låter, men ni fattar vad jag menar.

Förresten jag var ju till stallet i söndags. Red ut i terrängen med Noomi. Gjorde lite intervall träning med henne. Eftersom hon redan är 17 år och alltså inte mer skall jobbas så mycket så blir det ofta uteritter för henne. Annors också rider vi ut våra hästar mycket. Man kan öva så mycket samma saker i terrängen som på ridplanen och det är bra för både häst och ryttare att komma ut i skogen, inte bara trava runt på fyrkantsspåret.

Batseeba fick en ledig dag i och med att det var så blåsigt. Hon är alltid så studsig och nervös när det blåser så vi undviker att rida henne såna blåsiga dagar. Nu pratar jag om väldigt blåsiga dagar, inte bara när det är lite småblåsigt. Men härligt var det att sitta på hästryggen igen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>