Provridning vol. 5

Vi hade hittat en köpare till båda våra ponnyer och letade nu efter en storhäst till. De som skulle köpa våra ponnyer hade en finnhäst på sin gård som de inre egentligen ville sälja men som var precis en sådan häst som vi letade efter.

Vi fick åka och se på hästen och längst inne i en stor hage stod den tjockaste hästen jag sett på länge. Hon gade fölat några gånger och magen hade blivit hängande efter det. Hon var faktiskt ingen skönhet precis men hennes personlighet smälte ens hjärta i ett hui.

Hon var snäll, lugn, sympatisk och lätt riden. Hon stod i stallet snällt och älskade att bli ompysslad.

Några veckor senare flyttade Noomi in hos oss och hon är den snällaste hästen jag någonsin träffat.

vusimokwnsbxplq3ym7rpq

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>