Dressyrträning och massor med tankar

Ligger fortfarande hemma med ont i halsen och hosta. Jag skall idag på massage, får se hur det går med tanke på att jag hostar så fort jag ligger en längre stund. Men vill itne flytta på massagen heller, har väntat på den så länge. Kommer göra gott att få styr på mina axlar och min nacke.

Jag borde även skaffa ny header till bloggen. Försöker komma på bra ideér men det går väl sådär. Om ni har några ideér så berätta gärna. Vill gärna ha med hästarna på headern såklart.

Dessutom har jag funderat på att ta några ridträningar i hoppning. Det är länge sedan jag har hoppat senast. Borde även gå några träningar med koncentration på min sits, det var evigheter sedan det också.Bjuder er på några bilder och videon från min senaste dressyrträning. Red en av mina tränares (som faktiskt blev vald till Finlands bästa ridskolelärare för någon månad sedan) hästar. Visst är hästen fin?

WP_20150315_008

 

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Dressyrträning och massor med tankar

  1. Jätte fin häst men du borde rida med lite kortare tyglar och dina skänklar är ganska vingliga. Märks liksom att du har lite dålig balans. INget illa menat dock :)

  2. Hästen är ju super fin :) brukar du rida den ofta? Varför red du inte en av era egna hästar?
    Tack för en rolig blogg! :) Man blir alltid på bra humör när man loggar in och läser dina roliga inlägg.

  3. Sätt in en video på hopplektionen om du åker på en sådan :) skulel vara roligt att se dig hoppa. Dressyr kan du ju fint. Tack för en bra blogg. Roligt att logga in här speciellt nu när du börjat prata mer om hästar igen, fast jag förstår att du behövde ta en paus från ridningen i och med allt annat. Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>