En härlig dag

Stäng ögonen och lev dig in i det du läser. Eller nej, stäng inte ögonen för då kan du inte läsa. Om du har någon nära dig som kan läsa upp texten för dig. Är du ensam just nu, läs texten men lev in i den.

Du går på en grusväg som leder genom en skog. Det är en varm sommardag och solstrålarna tittar in mellan träden. Fåglarna sjunger. Du kommer ut ur skogen och ser stora ängar framför dig. Några egna hemahus och en stor bondgård syns till runt om åkrarna. I en hage med högt gräs står två hästar. Det finns en liten bro mellan dig och hagen. Bäcken forssar under bron och solen värmer skönt din hud. Du visslar och en av hästarna tittar åt ditt håll, nickar med huvudet och börjar gå mot porten som du också närmar dig. den andra hästen får också syn på dig och går också mot porten för att hälsa på dig.

När du knäppt fast grimmorna på hästarna börjar ni gå samma väg tillvaka som du just gick. Du har en häst var i dina händer och de lunkar på snällt vid din sida. En av hästarna skuffar till din hand mjukt med sin mule och den andra nosar dig i håret. Visst är livet härligt tänker du.

Låter ganska fint va? Precis det där fick jag uppleva idag när jag hämta hästarna från hagen.

IMG_20150612_160749 IMG_20150612_160744

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>