De där små framstegen med hästen

Igår tvättade jag båda hästarna från top till tå…eller top till hov. Våra ponnyer som vi hade tidigare gillade inte alls vatten men Noomi har inga son helst problem med att bli tvättad och Batseeba klarar av situationen men hon kan vara stressad. Noomi njöt som vanligt igåt och stod med nästan slutna ögon, Batseeba var lite spänd när jag spände fast henne på tvättstället och när jsg satt på vattnet trampade hon runt lite, hon sparkade till en gång men lugnade sig när jag satt på varmare vatten. Efter det, stod hon så snällt och lät mig tvättade henne från top till hov med shampo och skölja bort det. Hon var så snäll och buffade till mig emellanåt med mulen. Det är i sådana stunder som man tänker ”just det, därför håller jag på med den här sporten”.

Dessutom blir man påmind om att det inte alltid handlar om de där små framstegen man gör inom ridningen, utan också de små framstegen i hanteringen. Batseeba har varit svår att fånga in i hagen, men som jag redan tidigare berättade så gick hon igår mot mig när jag visslade på henne. Jag kan inte säga tillräckligt det nu är så stolt över denna donnan och hur hon betedde sig igår.

IMG_20150612_181904 IMG_20150612_181840 IMG_20150612_181754 IMG_20150612_181630

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>