Sola, sola

Jag är en sådan person som älskar att gå upp tidigt och göra en stor frukost åt mig ochmin man. Hag brukar ofta göra det även om jag själv är ledig men han skall på jobb. Jag älskar att laga mat, storhandla, tvätta byke och städa. Min man sköter om gården medan jag sköter det mesta inne. Jag älskar att passa upp min man. Är han glad och nöjd är jag också det.

Många reagerar ofta med att säga ”usch vad gammalmodig du är. Kvinnor skall få göra annat också än stå vid spisen”, när de får höra hur vi delar upp arbete hemma. Joo, visst får kvinnor göra annat också, men saken är den att jag själv vill passa upp min man. Det är skillnad på att bli tvingad att göra något och att göra det för att man själv vill.

Dessutom glömmer de flesta att även om jag sköter mycket i vårt hem, så jämnar arbetsbördan ut sig ganska bra i och med att min man sköter det mesta utomhus. Som idag. Här sitter jag och solar, äter jordgubbar och körsbär med smält mjölkchoklad och vitchoklad, bloggar och läser tidningar, medan min man bygger upp våra nya terassmöbler.

IMG_20150613_121930

Inte helt dumt eller hur?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>