Ja just det jag har ju faktiskt en blogg

Haloo? Bloggen? Någon där? Bloggen har ekat tomhet och lyst med min frånvaro den senaste tiden. Det har varit så massor på gång i och med att jag förberett inför hösten på jobbet och mina föräldrar har sålt mitt barndomshem och köpt ny bostad och vi har varit och hjälpa med flytten. Men det kanske absolut viktigaste som hänt under senaste veckorna är, att min semester har börjat! 5 veckor semester. Idag kickar den andra semestervecka igång med att det är min mans och min andra bröllopsdag. Två härliga och kärleksfulla år bakom och hoppeligen en evighet framför oss.

Nu skall jag försöka skärpa mig med min update här på bloggen. trots att jag inte varit inne på bloggen på en tid, så blir jag glad över att se att bloggen haft besökare under tiden. Det betyder att bloggen fått några läsare som klickar in här återkommande. Tack till er för det :) nu är det min uppgift att ge er en orsak att klicka in här.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>